Samsung Galaxy S7 Active Geliyor

Samsung, Galaxy S7 ailesine Active modelini katmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Samsung Galaxy S7’ye göre suya ve toza karşı daha dayanaklı Galaxy S7 Active modeli ile alakalı ilk detaylar haberimizde sizlerle.

Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlemiş olduğu etkinlikle tanıtmış olduğuGalaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri ile dikkatleri üzerine çeken Samsung, Galaxy S7 ailesine ultra dayanıklı bir model daha katmaya hazırlanıyor. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde suya ve toza karşı dayanıklılık sunmaması ile eleştirilerin odağı haline gelen Güney Koreli şirket, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde suya ve toza karşı dayanıklılık sunmuş olsa da Active serisine S7 ailesi ile devam etmeye niyetli gibi gözüküyor.

Samsung Level uygulamasının destek verilen cihazlar listesinde kendisine yer bulan Galaxy S7 Active, Güney Koreli üreticinin ultra dayanıklı modelleri arasına adını  yazdırmak için gün sayıyor. Samsung’un Galaxy S7’ye göre suya ve toza karşı daha dayanıklı bir yapı ile sunacağı Galaxy S7 Active modeli ağır kullanım koşullarına uygun farklı bir tasarım çizgisi ile raflarda yerini alacak. Askeri düzeyde bir koruma kalkanı ile korunacak olan kasa (MIL-STD-810G) sadece Amerika’da AT&T operatörü ile satışa sunulması bekleniyor.
Google+'da Paylaş

Yazar: BlackEagles

Blog Yazıları Yazmayı Seven Bir Bilgisayar Kurdu.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder