Play Store’da bulamayacağınız en iyi APK’lar

Oyunlar için en iyi APK: Humble Bundle


Efsanevi Humble Bundle son dönemlerden aldığı güncellemeler sonrasında artık Play Store’da yer almıyor. Belki Google kendisine rakip olarak gördüğündendir bilinmez ama bir gerçek var ki o da Humble Bundle’ın en iyi oyunları indirmenize olanak sağladığı.
Ödediğiniz ücret, hayır kuruluşları, geliştiriciler ve web siteleri arasında paylaşılmakta. Bu uygulamayı kullanarak kendi oyun arşivinizi de oluşturabilirsiniz.

Film indirmek için en iyi APK: VideoMix


En sevdiğini dizilere ve filmlere ulaşmak için fantastik bir kaynak olan VideoMix kullanım açısından da büyük kolaylıklar sunmakta. En çok kullanılan APK’lar arasıda yer alan video indirme uygulaması aynı zamanda IMDB tuşuyla da kolay bilgi erişimi sağlıyor. 

YouTube’dan indirmek için en iyi APK: Videoder


Videoder, YouTube üzerinden video indirme konusunda muhtemelen en iyi ve kullanışlı uygulamalardan. İstediğiniz YouTube videosunu indirmek için, aratın ve çıkan farklı formatlardan birini seçip indirin. Bu formatlara 1.080p ve MP3 de dahil. Benzer bir uygulama arayanlar TubeMate’e de bakabilirler.

Modlar için en iyi APK: CyanogenMod Installer


CyanogenMod Installer için Google Play Store misafirliği çok uzun sürmedi ve iki haftanın sonunda mekanı terk etmek zorunda kaldı. Google’a göre uygulama kullanıcıları garanti ihlaline teşvik ediyordu. Bu APK aslında sadece kullanıcılara ADB aktivizasyonunu gösteren, CyanogenMod ROM yüklemeyi anlatan bir yazılım.
Google+'da Paylaş

Yazar: BlackEagles

Blog Yazıları Yazmayı Seven Bir Bilgisayar Kurdu.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder